MILOJEVIĆ: „SKOKOVI U NAPADU REŠILI POBEDNIKA, NEMA PREDAJE, BORIĆEMO SE DO KRAJA“

Košarkaši Mega Bemaxa su bili nadomak pobede u Zadru u okviru 14. kola ABA lige, gde su na 5 minuta do kraja imali plus 10, ali su u uzbudljivom finišu ispustili utakmicu pa je Zadar na kraju slavio sa 106:100.

Na konferenciji za štampu posle meča trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da je u finišu meča neiskustvo Meginih igrača došlo do izražaja:

Pre svega čestitam Zadru na pobedi. Danas je bila kvalitetna i lepa utakmica. Igrali smo 38 minuta dobro, ali nismo znali da završimo utakmicu kako treba i tu se videla sva naša mladost. Iskustvo koje moji igrači nemaju je danas došlo do izražaja. Ne mogu da budem nezadovoljan načinom igre i željom koju su prikazali moji igrači međutim, 17 skokova u napadu je danas rešilo pobednika. Sve što smo odbranili u drugom poluvremenu, Zadar je uspeo da uhvati skok u napadu i da da koš. Čak i koš za pobedu je bio iz skoka u napadu, takozvane ničije lopte su bile njihove. Idemo dalje, nema predaje, evidentno je da smo podigli formu. Trenutno smo poslednji na tabeli, ali borićemo se do kraja da ne ispadnemo iz lige,

izjavio je Milojević.

Foto: Zadar/Zvonko Kučelin