„MALI GRADONAČELNIK“ VUKAŠIN GOST MEGE NA MEČU PROTIV CRVENE ZVEZDE

Košarkaši Mega Bemaxa su pred skoro punom halom PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici odigrali dobro drugo poluvreme protiv Crvene zvezde mts, ali je minus iz prvih 20 minuta bio prevelik pa su gosti slavili sa 68:78. I na meču protiv Zvezde je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Ovog puta gost kluba je bio Vukašin Puđa, učenik 2. razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Sremske Mitrovice čiji je sastav na temu „Kad porastem, biću gradonačelnik“ izabran za najbolji na konkursu Gradske uprave za obrazovanje. Vukašin je odličan đak, rođen 23.03.2010. godine, koji voli matematiku, trenira fudbal, ide na časove glume i prati košarku. Omiljeni košarkaš Mege mu je Stefan Fundić.

Pre početka meča Vukašin se pozdravio sa igračima Mege a utakmicu je pratio sa specijalnog mesta u bojama kluba uz teren. U pauzi u poluvremenu je Vukašin pročitao svoj pobednički sastav a publika u Sremskoj Mitrovici ga je pozdravila velikim aplazuom dok je od kluba dobio poklon paket. Na kraju meča Vukašin se za uspomenu slikao sa košarkašem Mege Stefanom Fundićem.

U poluvremenu su odigrana  3×3 basket mečevi u kojima su se takmičili osnovci iz Sremske Mitrovice. Ekipa „MX“ savladala tim „Bajić“ sa 5:2 dok je „MB“ savladao „Instituciju sa 2:0. Mini liga će biti igrana tokom utakmica Mega Bemaxa u Sremskoj Mitrovici a za pobednike su predviđene lepe nagrade.

U pauzama između četvrtina su se gledaoci takmičili u šutiranju sa pola terena za TV, poklon kompanije Tehnomanija.

Na veliko oduševljenje publike u hali PSC Pinki, ove sezone je i drugi televizor otišao u ruke preciznog gledaoca pošto je Milan Krstić pogodio šut sa pola terena i tako osvojio TV, poklon kompanije Tehnomanija.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov