JUNIORI MEGA BEMAXA OTPUTOVALI U BAR NA KVALIFIKACIONI ABA TURNIR

Juniori KK Mega Bemax (igrači do 19 godina) su otputovali u Bar gde će od četvrtka do nedelje učestvovati na kvalifikacionom turniru U19 ABA lige. Izabranici trenera Vlade Vukoičića će na turniru u Baru započeti prvi korak u pokušaju da odbrane titulu koju su osvojili prošle sezone u Laktašima pošto su u finalu F4 turnira pobedili vršnjake iz Crvene zvezde mts sa 82:60.

U Baru će pored Mega Bemaxa, učestvovati još domaćin turnira Mornar, zatim još Cedevita, Igokea i Krka. Na finalni turnir čije će vreme i mesto biti naknadno određeni, plasiraće se dve najbolje plasirane ekipe u grupi.

Raspored:

29. novembar (četvrtak), 18:00: Cedevita – Mega Bemax
30. novembar (petak), 09:30: Krka – Mega Bemax
1. decembar (subota), 20:15: Mornar – Mega Bemax
2. decembar (nedelja), 12:45: Mega Bemax – Igokea

Trener juniora Mega Bemaxa Vlada Vukoičić je istakao da je želja ekipe da ostvari plasman na završni turnir:

– Putujemo u Bar sa željom da pre svega ostvarimo plasman na završni turnir. Početak je sezone, timovi su iz različitih zemalja, igra se turnirski i to daje podjednake šanse svima. Najbitnije je da mečevima priđemo maksimalno koncentrisani i angažovani, da ne razmišljamo unapred već da idemo meč po meč,

izjavio je Vukoičić.

Pored kvalifikacionog turnira u Baru, u istom periodu će biti odigran ABA juniorski turnir u Zadru gde će se Crvena zvezda mts, Partizan NIS, Budućnost VOLI, Cibona, Zadar i Petrol Olimpija boriti za preostala dva mesta na završnom turniru.

Sve utakmice na turniru će biti direktno prenošene na Youtube kanalu ABA lige.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov