NASTAVLJEN PROJEKAT MEGA EXPERIENCE, „ZBUNJENI“ PRVI POBEDNICI MALOG FINALA BASKETA 3X3

Košarkaši Mega Bemaxa su nastavili sa odličnim partijama u ABA ligi pošto su u okviru 4. kola u Sremskoj Mitrovici posle produžetla savladali Petrol Olimpiju sa 81:77. I na ovom meču je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Ovoga puta su pobedu Mege gledali Mihajlo Isaković i David Erceg.

Mihajlo Isaković je rođen 21.11.2000. godine i student je Visoke hotelijerske škole, a pre toga je bio đak generacije Ekonomske škole „9. maj“. Osvajač je brojnih medalja na međunarodnim kulinarskim takmičenjima. Osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji juniora do 23 godine na Međunarodnom takmičenju Crne Gore, bronzu na „Gastro kupu Srbije 2017“ i dve medalje, srebro i bronzu na „Gastro kupu Srbije 2018“.

David Erceg je rođen 11.6.1999. godine i student je Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, a pre toga je bio đak generacije Srednje medicinske škole. Učestvovao je na raznim takmičenjima iz anatomije, fiziologije, matematike a na takmičenju iz zdravstvene nege je osvojio prvo mesto na republičkom takmičenju. Pored toga je trenirao atletiku, rukomet i fudbal, kojim se i dan danas aktivno bavi a omiljeni košarkaš mu je Nikola Jokić.

Pre početka meča su se Mihajlo i David pozdravili sa igračima Mege a utakmicu su pratili sa specijalnih mesta u bojama kluba uz teren. U pauzi u poluvremenu ih je publika u Sremskoj Mitrovici pozdravila a od kluba su dobili poklon pakete.

U poluvremenu je odigran  3×3 basket meč u kojima su se takmičili osnovci iz Sremske Mitrovice, pobednici iz prošlog kola ekipa „Zbunjeni“ i ekipa „H20“ a u malom finalu su slavili momci iz tima „Zbunjeni“ sa 3:1. Mini liga će biti igrana tokom utamica Mega Bemaxa u Sremskoj Mitrovici a za pobednike su predviđene lepe nagrade.

U pauzama između četvrtina su se gledaoci takmičili u šutiranju sa pola terena za poklon TV koji je obezbedila kompanija Roda, ali na žalost, nisu bili precizni.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov