JAKE PROVERE ZA MEGA BEMAX NA PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU

Košarkaši Mega Bemaxa već dve nedelje treniraju za novu sezonu, a u subotu će odigrati i prvi kontrolni meč na pripremama tokom kojih će imati veliki broj izuzetno jakih provera. Protivnik će biti reprezentacija Katara a meč će se odigrati u SC Master u Zemunu, a Mega će potom sa istim protivnikom odigrati i meč u ponedeljak u hali Mega Factory. 

U utorak Megu očekuje put na Bahame gde će odigrati mečeve protiv NCAA velikana, ekipe Kentaki Vajldkets i argentinskog tima San Lorenco. Posle povratka sa Bahama, 23. i 24. avgusta Mega Bemax će u Španiji odigrati dva meča, protiv finaliste poslednjeg NCAA šampionata, Mičigen Vulverinsa i španskog Estudijantesa.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević trenutno može da računa na sledeće igrače: Kostja Mušidi, Dejan Janjić, Andrija Marjanović, Branislav Ratkovica, Luka Ašćerić, Ognjen Čarapić, Goga Bitadze, Aleksandar Lazić, Miloš Koprivica, Adam Mokoka, Nikola Mišković, Stefan Fundić i Filip Stanić i navedeni igrači će putovati na Bahame na mečeve sa Kentakijem i San Lorencom. Pored toga, sa ekipom trenira i Aleksandar Langović, dok je Luka Cerovina trenutno sa juniorskom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Letoniji.

U septembru će Mega Bemax imati još nekoliko izuzetno jakih provera i to protiv Zenita, Budućnosti, AEK-a, Arisa i Dinamika, a moguće je zakazivanje dodatnih kontrolnih mečeva pre početka sezone u ABA ligi j.t.d. gde će Mega u prvom kolu igrati u Laktašima protiv Igokee.

Raspored:

4. avgust, 20:00, SC Master, Zemun: Mega Bemax – Katar
6. avgust, 21:00, Mega Factory: Mega Bemax – Katar
11. avgust, 01:00, Atlantis Imperial Arena, Bahami: Mega Bemax – San Lorenco de Almagro
12. avgust, 01:00, Atlantis Imperial Arena, Bahami: Mega Bemax – Kentaki Vajlkets
23. avgust, 19:00, San Đulia de Vilatorta, Španija: Mičigen Vulverins – Mega Bemax
24. avgust, 20:00, San Đulia de Vilatorta, Španija: Movistar Estudijantes – Mega Bemax
2. septembar, Vršac: Mega Bemax – Zenit
4. septembar, Mega Factory: Mega Bemax – Budućnost VOLI
7. septembar, Mega Factory: Mega Bemax – AEK
13. septembar, Mega Factory: Mega Bemax – Aris
20. septembar, Mega Factory: Mega Bemax – Dinamik 

Foto: Mega Bemax