U PETAK POČINJE FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE, MEGA DOMAĆIN

U petak 11. maja počinje Finalni MK turnir KSS u kategoriji pionira na kome će domaćin biti Mega Bemax pošto će se sve utakmice igrati u hali Mega Factory u Beogradu, Braće Jerković 119a. Pioniri KK Banjica Mega će na finalnom turniru pokušati da odbrane titulu osvojenu prošle sezone, a ove godine već imaju jedan osvojen trofej pošto su u februaru u Nišu osvojili Mini-kup.

Ulaz na tribine za sve utakmice će biti slobodan u skladu sa ograničenim kapacitetom hale.

Na turniru će učestvovati 8 ekipa i to: Banjica Mega, Crvena zvezda mts, Partizan NIS, Mladost, Foka, Vizura, Kris Kros i Petrovgrad

Izabranici trenera Aleksandra Čolića su u ligaškom delu sezone zauzeli 2. mesto sa skorom 19-3, koliko je imala i prvoplasirana Crvena zvezda, kao i trećeplasirana Mladost. Banjica Mega se u četvrtfinalu turnira u petak od 16:15 sastaje sa ekipom Petrovgrada a u slučaju pobede, u polufinalu u subotu od 14:30 će igrati protiv boljeg iz duela Crvena zvezda mts – Partizan NIS.

Sve utakmice na turniru će biti direktno prenošene putem Youtube kanala Mega Bemaxa pred svaku utakmicu će na Twitter profilu kluba, kao na Facebook profilu, biti puštan link za predstojeći meč. Na Facebook profilu kluba ćete moći da pronađete izveštaje i galerije fotografija sa svih utakmica.

Raspored:

Petak 11. maj:
11:30:  Foka – Vizura
13:45:  Mladost – Kris Kros
15:30   Ceremonija otvaranja turnira
16:15:  Banjica Mega – Petrovrad
18:30:  Crvena zvezda mts – Partizan NIS 

Subota 12. maj:
12:00:  Prvo polufinale (pobednici mečeva Foka-Vizura i Mladost – Kris Kros)
14:30:  Drugo polufinale (pobednici mečeva Banjica Mega – Petrovgrad i Crvena zvezda mts – Partizan NIS)

Nedelja 13. maj:
09:45:  Meč za treće mesto
12:00   Finale
13:45:  Ceremonija dodele nagrada i zatvaranja turnira

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov