ČARAPIĆ: „DA ATLETSKI I ENERGETSKI ODGOVORIMO CRVENOJ ZVEZDI“

Košarkaši Mega Bemaxa u nedelju od 20:30 nastavljaju takmičenje u Super ligi gde će u okviru 7. kola u hali Mega Factory u Beogradu dočekati Crvenu zvezdu mts.

Sve ulaznice za meč su zbog ograničenog kapaciteta hale već podeljenje putem trebovanja te prisustvovanje utakmici neće biti moguće bez posedovanja karte.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević neće moći da računa na trojicu igrača koji se još uvek oporavljaju od povreda, među kojima su Ognjen Jaramaz, Kostja Mušidi i Mihailo Jovičić.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je pred meč sa Crvenom zvezdom istakao da je to lepa prilika da se vidi gde je Mega u odnosu na najkvalitetnije ekipe:

– U nedelju nas očekuje meč protiv Crvene zvezde koja je prvi favorit za titulu. Mi se nalazimo u boljoj poziciji nego što je to bio slučaj do pre dva kola. Pobede su nam unele samopouzdanje i nalazimo se u uzlaznoj formi. Ovakvi mečevi gde nemamo šta da izgubimo su najlakši za igru i puno će nam značiti da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najkvalitetnije ekipe. Bitno je da odigramo agresivnu odbranu i da probamo da ih uvedemo u naš ritam, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo,

izjavio je Milojević.

Posle 6 odigranih kola Super lige, Mega Bemax ima skor 3-3 dok Crvena zvezda ima 5 pobeda i 1 poraz. U poslednjem susretu koji je odigran u okviru 2. kola Super lige, Crvena zvezda je slavila sa 91:64.

Kapiten Mega Bemaxa Ognjen Čarapić je istakao da Mega mora atletski i energetski da odgovori Zvezdi:

– U nedelju igramo protiv Crvene zvezde koja je svakako favorit, ali smo u poslednjih par utakmica podigli formu i popravili poziciju na tabeli. Moramo atletski i energetski da odgovorimo igračima Zvezde, što svakako neće biti lako. U svakom slučaju moramo da damo naš maksimum i da probamo da dođemo do velike pobede koja bi nam puno značila pred mečeve koji slede,

izjavio je Čarapić.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov