MALA GRADONAČELNICA BOJANA GOST MEGA BEMAXA PROTIV ZADRA

Košarkaši Mega Bemaxa su posle pauze u ABA ligi zbog kvalifikacija za Svetski kup, nisu uspeli u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici da savladaju Zadar pa su gosti došli do pobede 71:73. I na meču sa Zadrom je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani, a ovaj put je to bila Bojana Brekić.

Bojana je učenica drugog razreda Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“ i pobednik je konkursa na temu „Imam pravo da maštam – ja sam Gradonačelnica“ koji povodom Svetskog dana deteta ogranizuje Gradska uprava za obrazovanje Sremske Mitrovice.

Na početku meča prilikom predstavljanja ekipa Bojana se pozdravila sa igračima Mege a zatim je utakmicu gledala sa počasnog mesta pored terena. U pauzi između prve i druge četvrtine je predstavljena publici u Sremskoj Mitrovici kada je pročitala svoj pobednički sastav za šta je nagrađena velikim aplauzima i poklon paketom od strane Mega Bemaxa. 

Na kraju meča, Bojana se za uspomenu slikala sa igračima Mege Kostjom Mušidijem i Milošem Koprivicom

U pauzama u toku utakmice su gledaoci imali priliku da se osveže uz slatki i slani asortiman proizvoda brenda K Plus a takođe su na tribine ispucavane majice kompanije Roda. U pauzi u poluvremenu je održano takmičenje u šutiranju na koš za Roda poklon pakete.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov