FUNDIĆ: „DA UVEDEMO ZVEZDU U NAŠ RITAM“

Košarkaši Mega Bemaxa u sredu 4. oktobra od 21 čas gostuju Crvenoj zvezdi mts u okviru 2. kola ABA lige. Utakmicu protiv Zvezde u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu igrači Mege dočekuju u dobroj atmosferi posle trijumfa na startu takmičenja protiv Cibone. Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević zbog povreda neće moći da računa na Kostju Mušidija, Nikolu Miškovića i Ognjena Čarapića.
 
Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević ističe da su igrači Mege pokazali da nikada ne odustaju:
 
– U sredu nas očekuje meč sa Crvenom zvezdom koja je svakako prvi favorit za osvajanje ABA lige. Pripreme za susret sa Zvezdom nam olakšava činjenica da smo takmičenje otvorili sa dobrom igrom i pobedom protiv Cibone. U odnosu na taj meč je potrebno da smanjimo oscilacije u igri a da zadržimo agresivnu igru u odbrani uz puno trčanja. Imamo veoma mladu i borbenu ekipu koja je pokazala da nikada ne odustaje i ja verujem da će tako biti i u sredu, a za šta će to biti dovoljno, videćemo,
 
izjavio je Milojević.
Krilni centar Mega Bemaxa Stefan Fundić je pružao odlične igre na pripremama za novu sezonu a bio je i vrlo zapažen protiv Cibone sa 16 poena i 8 skokova. Pred meč sa Zvezdom, Fundić je istakao da ukoliko ekipa uđe u egal završnicu, da je sve moguće:
 
– Pobedili smo u prvom kolu i u dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu na strani protiv odlične ekipe. Poštujemo Crvenu zvezdu, ali ako uspemo da nametnemo naš ritam trčanja, verujem da možemo da igramo sa bilo kim. Protiv Zvezde je potrebno da uz agresivnu odbranu, smanjimo padove u igri, a ukoliko uđemo u egal završnicu, sve je moguće,
 
izjavio je Fundić

Utakmica Crvena zvezda mts – Mega Bemax je zakazana za sredu 4. oktobar od 21 čas u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu, uz direktan prenos na TV Arena Sport.
 
Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov