SJAJNO VEČE U SREMSKOJ MITROVICI, MEGA EXPERIENCE SE NASTAVLJA

Košarkaši Mega Bemaxa su na najbolji način započeli novu sezonu u ABA Ligi u odličnoj atmosferi pred 1500 gledalaca u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici slavili protiv Cibone sa 95:88.

I u novoj sezoni se nastavilo sa projektom Mega Experience u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Mega je ovaj put ugostila Anastasiju Nićiforović i Maju Ilić, mlade košarkašice iz ŽKK Srem.

Anastasija Nićiforović je rođena 18.03.2004. godine u Sremskoj Mitrovici. Ide u 7. razred Osnovne škole „Sveti Sava“. Košarku trenira i igra sa uspehom tri i po godine u ŽKK „Srem“. Želi da jednog dana postane veliki igrač. Često gleda utakmice Mege i omiljeni igrač joj je Ognjen Jaramaz.

Maja Ilić je rođena 01.05.2003. godine. Živi u Laćarku i ide u 8. razred Osnovne škole „Triva Vitasović Lebarnik“. Trenira košarku tri godine ŽKK „Srem“ iz Sremske Mitrovice i sa uspehom igra za isti. Kada god može, gleda utakmice KK Mega Bemax, a omiljeni igrač joj je takođe Ognjen Jaramaz.

Na početku meča Anastasija i Maja su se pozdravile sa igračima Mege da bi potom utakmicu gledale sa počasnih mesta pored terena. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljene publici u Sremskoj Mitrovici od koje su dobili aplauze a od Mege poklon pakete. Za uspomenu na kraju, igrači Mege Stefan Sinovec i Nikola Rebić su se slikali sa mladim košarkašicama kojima će to sigurni biti dodatni motiv da nastave da napreduju košarkaški.

U pauzama u toku utakmice, na tribine su ispucavane majice kompanije Roda koja je i opremila publiku u hali sa 500 udaraljki. Učinak je bio vrlo dobar, imajući u vidu da je Cibona promašila 11 slobodnih bacanja uz učinak ispod 60 posto. Za publiku su u pauzama u toku meča deljeni proizvodi iz slanog i slatkog asortimana brenda K Plus.

U poluvremenu utamice mini košarkaški meč su odigrali đaci košarkaške sekcije iz Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Sremske Mitrovice, koji su za svoju borbenost nagrađeni aplauzima i poklon paketima kompanije Roda.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov