JARAMAZ MVP ADIDASOVOG KAMPA U TREVIZU

Na ovogodišnjem izdanju „adidas Eurocamp“ koji je održan u Trevizu od 9. do 11. juna, učestvovalo je nekoliko igrača Mega Leksa a najbolji utisak je ostavio Ognjen Jaramaz koji je izabran za MVP-a kampa.

Mega Leks je imao čak četiri predstavnika na kampu, gde su pored Jaramaza, učestvovali još i Kostja Mušidi, Marko Tejić i Goga Bitadze a na „Next Generation“ utakmici su igrali i pioniri KK Banjica Mega, Marko Andrić i Luka Paunović.

Prvog dana kampa su, pored treninga, merenja i predavanja bivših i sadašnjih NBA igrača poput Andreja Kirilenka i Gorana Dragića, odigrane i utakmice u kojima su nastupili Jaramaz, Tejić i Bitadze a najbolji utisak je ostavio mladi gruzijski centar Mege koji je u meču protiv selekcije igrača iz SAD za 15 minuta na parketu zabeležio 10 poena i 4 skoka.

Drugog dana su na utakmici između „Next generation“ timova nastupili i pioniri KK Banjica Mega, Marko Andrić i Luka Paunović a u pobedi „All Star Team 1“ nad selekcijom iz SAD rezultatom 82:62, Jaramaz je imao 9 poena i 4 skoka a Mušidi 7 poena.

Poslednjeg dana kampa u nedelju je odigrano nekoliko utakmica. „All Star Team 1“ je savladao „The Path Team“ iz SAD sa 91:67 a najbolji na meču je bio Jaramaz koji je za 24 minuta imao 24 poena i 4 asistencije dok je Mušidi za 16 minuta imao 10 poena. Goga Bitadze je u meču između drugog i trećeg „All Star Team-a“ za 20 minuta imao 8 poena, dok Marko Tejić u duelu između „All Star Team 4“ i mlade reprezentacije Slovenije nije uspeo da se upiše u strelce.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov