SPASOJEVIĆ: „DA ODIGRAMO NA SVOM NIVOU I PROTIV SPARTAKA“

Košarkaši Mega Leksa u sredu 31. maja od 19 časova nastavljaju takmičenje u Mozzart Super ligi, kada će u okviru 13. kola u Sremskoj Mitrovici dočekati Spartak. Izabranici trenera Dejana Milojevića se posle 12 odigranih kola nalaze na 4. mestu sa skorom 7-5. Karte za meč u hali PSC Pinki su puštene u prodaju po ceni od 100 dinara za tribine i 300 za VIP mesta.

Krilni centar Mega Leksa Radosav Spasojević je izjavio da veruje u novu pobedu Mege:

– Ostvarili smo cilj, plasman među četiri ekipe što nam donosi ABA ligu naredne sezone, tako da rasterećeno dočekujemo ekipu Spartaka. To svakako ne znači da smemo da se opustimo već da meču moramo priđemo kao u prethodnih nekoliko utakmica. Ako budemo odigrali na svom nivou, verujem da ćemo doći do nove pobede pred našom publikom u Sremskoj Mitrovici,

izjavio je Spasojević.

Specijalni gost na sutrašnjem meču će biti bivši igrač Mege a sada član Detroit Pistonsa, Boban Marjanović.

Posle 12 odigranih kola Mozzart Super lige, Mega Leks je 4. na tabeli sa skorom 7-5 dok je Spartak poslednji sa 1-11 . Mega i Spartak su se prethodni put sastali u okviru 6. kola Super lige kada je u Subotici slavila Mega sa 72:88.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je da ekipa želi što spremnije da dočeka plej-of:

– U nedelju smo pobedom nad Dinamikom obezbedili plasman u ABA ligu i time smo ispunili naš primarni cilj. U preostala dva kola ćemo dati sve od sebe da zabeležimo pobede i što spremniji da dočekamo plej-of. Protiv Spartaka moramo da odigramo angažovano u odbrani tokom celog meča ukoliko želimo da izbegnemo neizvesnu završnicu i dođemo do nove pobede,

izjavio je Milojević.

I na meču protiv Spartaka će biti nastavljeno sa projektom Mega Experience u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Karte za meč 13. kola Mozzart Super lige u hali PSC Pinki su puštene u prodaju po popularnim cenama od 100 dinara za tribine i 300 za VIP mesta i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale u Sremskoj Mitrovici, kao i na blagajni na dan meča.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov