MEGA UGOSTILA TENISERKE NATALIJU I DIVNU

Publika u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici nažalost nije slavila treću pobedu Mega Leksa u Mozzart Super ligi pošto je ekipa Dinamika na kraju slavila sa 75:86.

Ipak, i na meču sa Dinamikom je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ a ovaj put su gošće kluba bile Natalija Pejaković i Divna Ranković, talentovane teniserke iz Teniskog kluba  „Zmaj“ iz Sremske Mitrovice.

Natalija ima 15 godina i odlična je učenica Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“. Tenis trenira 5 godina i za to vreme je osvojila 15 medalja, od kojih je najznačajnija zlatna iz prošle godine osvojena na Sportskim igrama mladih u Splitu.

Divna ima 16 godina i učenica je prvog razreda Gimnazije u Sremskoj Mitrovici. Tenis trenira 6 godina sa osvojenih 10 medalja. Najbolja je mlađa juniorka u Sremu.

Tokom predstavljanja ekipa Natalija i Divna su se pozdravile sa igračima Mege a meč su ispratile sa posebnih mesta pored terena u bojama kluba. Na pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljene publici u Sremskoj Mitrovici koja ih je nagradila aplauzima a od Mega Leksa su dobile poklon pakete.

Mega na kraju nije uspela da preokrene meč u svoju korist, ali Natalija i Divna su se za uspomenu posle meča slikale sa košarkašima Mege Ognjenom Čarapićem i Markom Tejićem.

U pauzama u toku utakmice iz specijalnih sportskih pušaka na tribine su ispucavane majice kompanije Roda a u poluvremenu je organizovano šutiranje sa različitih pozicija gde su najprecizniji takmičari nagrađeni sa poklon paketima kompanije Roda.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov