NOVAK: „PROBAĆEMO DA ODGOVORIMO NA ZVEZDINU ČVRSTINU“

Posle dve pobede u prva tri kola, Mega Leks u utorak nastavlja takmičenje u Mozzart Super ligi gostovanjem Crvenoj zvezdi mts. Meč je zakazan za 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu, gde će izabranici Dejana Milojevića pokušati da iznenade aktuelnog šampiona i lidera Super lige. Trener Mega Leksa će na meču protiv Zvezde najverovatnije moći da računa ranije povređenog Kostju Mušidija, kao i na Radosava Spasojevića koji zbog bolesti nije igrao protiv Vršca.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je istakao da će ekipa pokušati da se prikaže u dobrom svetlu protiv Crvene zvezde:

– Idemo Zvezdi u goste posle dva meča protiv Borca i Vršca koja smo dobili na jednu loptu i u kojima smo pokazali karakter. Zvezda je svakako apsolutni favorit, imaju sjajnu sezonu iza sebe. Mi ćemo dati sve od sebe da se prikažemo u dobrom svetlu i da probamo da odigramo rezultatski neizvestan meč poput našeg duela u Sremskoj Mitrovici u ABA ligi,

izjavio je Milojević.

Mega Leks i Crvena zvezda mts su se ove sezone sastali dva puta u ABA ligi, gde je Zvezda oba puta slavila a poslednji susret je bio u okviru 17. kola regionalnog takmičenja u Sremskoj Mitrovici kada su gosti u tom meču slavili posle produžetka sa 69:81.

Kapiten Mega Leksa Jovan Novak ističe da je potrebno da ekipa odgovori na Zvezdinu čvrstinu:

– Očekuje nas težak meć sa Zvezdom koja je favorit u ovom duelu. Pokušaćemo što bolje da pripremimo utakmicu iako imamo vrlo malo vremena između mečeva. Probaćemo da u utorak odgovorimo na Zvezdinu čvrstinu i da pokušamo da iznenadimo sjajnog protivnika,

izjavio je Novak.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mega Leks je zakazana u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu za utorak 2. maj od 18 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov