ODBOJKAŠICE TIJANA I ALEKSANDRA ISPRATILE POBEDU MEGE PROTIV VRŠCA

Posle pauze od mesec i po dana, publika Sremskoj Mitrovici je uživala u novoj pobedi Mega Leksa, ovoga puta nad ekipom Vršca rezultatom 93:91. Uzbudljiva završnica je dostigla usijanje u hali PSC Pinki u poslednjem napadu Vršca, ali je Mega odigrala dobru odbranu pa je šut Jeftića završio na obruču za slavlje domaće ekipe.

I u Mozzart Super ligi je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ a ovaj put su gošće kluba bile Tijana Babić i Aleksandra Tadić, talentovane odbojkašice iz  Odbojkaškog kluba  „Eaton Srem Tempo“ iz Sremske Mitrovice.

Tijana je rođena 3.8.1997. godine i odbojku trenira već 8 godina. Student je Pravnog fakulteta u Beogradu. Omiljena odbojkašica joj je Anja Spasojević. 

Aleksandra je rođena 24.12.1997. godine. Trenira odbojku 12 godina. Nastupala je juniorsku reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu i Balkanijadi pre 2 godine. Proglašena je za najboljeg libera u juniorskog konkurenciji a nastupa i za mlađe seniorke. Omiljena odbojkašica joj je Jovana Brakočević.

Tokom predstavljanja ekipa Tijana i Aleksandra su se pozdravile sa igračima Mege a meč su ispratile sa posebnih mesta pored terena u bojama kluba. Na pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljene publici u Sremskoj Mitrovici koja ih je nagradila aplauzima a od Mega Leksa su dobile poklon pakete.

Za lepe uspomene posle pobede, Tijana i Aleksandra su se posle meča slikale sa košarkašima Mege Alfom Kabom i Đorđem Simeunovićem.

U poluvremenu utakmice, deca iz Mini basket ekipe Mega Leksa, odigrala su kratku košarkašku utakmicu na dva koša.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov