MILOJEVIĆ: „CILJ – DA OSTVARIMO PLASMAN U ABA LIGU“

Danas je u Kući košarke održana konferencija za štampu povodom početka Mozzart Super lige u kojoj učestvovati najboljih osam ekipa u Srbiji. Super liga će se igrati po dvokružnom sistemu od 14 utakmica posle čega će uslediti plej-of koji će odlučiti šampiona Srbije.

Mega Leks takmičenje počinje u Železniku protiv ekipe FMP-a a meč je zakazan za nedelju od 19 časova. Trener Mege Dejan Milojević je na konferenciji za štampu istakao da je glavni cilj da Mega i naredne sezone igra u ABA ligi:

„Prvenstveno želimo da zadržimo status abaligaša. To neće biti nimalo lako. Realno smo kvalitetniji od ekipa koje dolaze iz KLS lige, ali sve one imaju i neku svoju računicu. Mega je u jednoj takvoj situaciji i postala abaligaš. Radnički je igrao u polufinalu ABA protiv Zvezde i izgubio na jednu loptu, a onda se zbog slabijih izdanja u KLS nisu plasirali u ABA. Daću sve od sebe da igrači budu motivisani i spremni na opasnosti. Ne verujem da će proći sezona bez nekog iznenađenja. Ako se plasiramo u finale, želim da odigramo što je moguće bolje“,

izjavio je Milojević.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov