POZNAT SASTAV MEGA LEKSA ZA SUPER LIGU

Posle tri završena takmičenja ove sezone (ABA liga, Košarkaška Liga šampiona i Kup Radivoja Koraća), košarkaši Mega Leksa u nedelju od 19 časova u Železniku igraju meč prvog kola Mozzart Super lige, a protivnik je ekipa FMP-a.

Mega je za takmičenje u Super ligi prijavila sledeće igrače: Kostja Mušidi, Nikola Rebić, Sava Lešić, Ognjen Čarapić, Ognjen Jaramaz, Radosav Spasojević, Novak Musić, Alfa Kaba, Vlatko Čančar, Đorđe Simeunović, Marko Tejić, Jovan Novak, Nemanja Kapetanović, Predrag Samardžiski.

Na listi prijavljenih igrača je Rade Zagorac koji se nalazi u SAD gde se individualnim treninzima priprema za NBA. Kako je Mega Leks tim u kome je razvoj igrača u prvom planu, stručni štab, Zagorac i uprava kluba su se saglasili da igrač Mege nastavi da radi na individualnom napretku i fizičkoj spremi u SAD, kako bi što spremniji dočekao izazove koji ga očekuju u najjačoj ligi na svetu. Zagorac će se krajem meseca na kratko vratiti u Srbiju a potom će početkom maja da otputuje u SAD gde će nastaviti pripreme.

U slučaju povreda igrača ili drugih neplaniranih događaja, Rade Zagorac će se vratiti iz SAD i priključiti timu.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov