FUDBALERKE ANĐELA I JOVANA UŽIVALE U GOSTOPRIMSTVU MEGE

I na meču protiv Crvene zvezde, košarkaški klub Mega Leks je nastavio sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti na utakmici mladi i talentovani Mitrovčani. Ovaj put klub je ugostio fudbalerke ŽFK „Sremice“, Anđelu Matić i Jovanu Pavlović.

Anđela je učenica VI razreda Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević Narod“ iz Mačvanske Mitrovice. Fudbal je počela da trenira već sa 5 godina i igra na poziciji levog beka. Članica je i selekcije Vojvodine a san joj je da zaigra za reprezentaciju Srbije.

Jovana je učenica Mitrovačke gimnazije i trenira fudbal dve godine. Igra na poziciji špica i najbolji je strelac u debitantskoj sezoni. I Jovani je želja da zaigra za reprezentaciju Srbije, a pored fudbala, redovno prati košarku a omiljeni igrač Mege joj je Đorđe Simeunović.

Anđela i Jovana su se na predstavljanju ekipa pozdravile sa igračima Mege a zatim su meč posmatrale sa posebnih mesta pored terena u bojama Mega Leksa. Na pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljene publici u Sremskoj Mitrovici, posle čega su dobili velike aplauze od gledalaca a od Mege i poklon pakete.

Za kraj nažalost Mega nije došla do velike pobede ali su Anđela i Jovana su se za uspomenu slikale sa igračima Mege Radetom Zagorcem i Đorđem Simeunovićem. 

U poluvremenu utakmice je organizovano šutiranje sa pola terena za vrednu nagradu – plazma TV, poklon kompanije Roda. Prethodno, u pauzi između četvrtina u publiku su ispucavane Roda majice iz specijalnih sportskih pušaka a troje najsrećnijih gledalaca su se na poluvremenu utakmice takmičili za plazma TV. Ovoga puta nažalost nisu bili precizni, ali su dobili utešne nagrade, poklon pakete kompanije Roda.


Takođe u poluvremenu utakmice, košarkašice ŽKK „Srem“ su odigrale kratak meč, posle čega ih je publika u hali PSC Pinki nagradila velikim aplauzom.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov