VANJA I VUK DONELI SREĆU MEGI PROTIV MORNARA

Na utakmici protiv Mornara Mega Leks je nastavio sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Novu pobedu Mege u ABA ligi su u subotu sa specijalnih mesta pored terena gledali karatisti Vanja Grujić i Vuk Petrović.

sap_8253

Vanja je odlična učenica IV razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“, trenira karate već 6 godina i osvajač je preko 100 medalja. Ove godine je osvojila zlatnu medalju na prvenstvima Vojvodine i Srbije a najveći uspeh joj je zlato na Evropskom prvenstvu u karateu koje je održano u oktobru.

sap_7526

Vuk je učenik I razreda Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević Narod“, trenira karate 2 godine i osvojio je ukupno 37 medalja na takmičenjima, od kojih je 30 zlatnih. Ove godine je osvojio zlatnu medalju na prvenstvima Vojvodine, Srbije i Balkana kao i 4. mesto na Evropskom prvenstvu u karateu.

sap_7532

Tokom predstavljanja ekipa pre početka meča Vanja i Vuk su se pozdravili sa igračima Mege a između prve i druge četvrtine su i predstavljeni publici u hali PSC Pinki, kada su im i uručeni poklon pakete od kluba. Tom prilikom su Vanja i Vuk pokazali svoje znanje karatea.

Na kraju meča su se za uspomenu slikali sa igračem Mega Leksa Stefanom Glogovcem.

mega_mornar_19112016_0045

U pauzama u toku utakmice u publiku su iz specijalne sportske puške ispucavane majice kompanije Roda a za gledaoce su bili pripremljeni i proizvodi iz slanog i slatkog asortimana iz Rode. U poluvremenu meča protiv Mornara tri gledaoca koja su uhvatila šarene majice takmičila su se u šutiranju trojki za poklon pakete kompanije Roda.

sap_7769

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov