MEGA EXPERIENCE ISPUNIO ŽELJU MATEJI

Košarkaški klub Mega Leks je nastavio sa projektom „Mega Experience“ na svojim utakmicama a ovog puta je gost kluba bio šestogodišnji Mateja Mojsilović, verni navijač Mege koji je uz klub i kada pobeđuje i kada gubi. Tako je bilo i u subotu.

Mateja je od dolaska kluba u Sremsku Mitrovicu stalni posetilac utakmica Mege a meč protiv Krke je posmatrao sa specijalnog mesta pored terena koje je u bojama kluba.

mega-krka_05112016_0213

Tokom predstavljanja igrača Mateja je ispunio svoju želju da se pozdravi sa svojim idolima iz Mege i poželi im sreću u duelu sa Krkom.

mega-krka_05112016_0055

U pauzi između prve i druge četvrtine, Mateja je predstavljen publici u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici, kada je dobio ogromne aplauze. Tom prilikom je i dobio poklon paket od kluba kao i loptu sa potpisima svih igrača Mega Leksa. Tokom meča je Mateja bodrio klub iz sve snage ali nažalost, opet je malo nedostajalo za pobedu Mege. To nije sprečilo Mateju da aplauzom pozdravi igrače i uputi reči podrške. 

img_4270

Na kraju meča je usledilo novo iznenađenje za mladog navijača Mege pošto je upoznao svog omiljenog igrača Ognjena Jaramaza koji mu je tom prilikom poklonio foto album Mega Leksa sa posebnom posvetom za njega, pošto je Mateji najveća želja kad poraste da zaigra za Megu.

Posle razgovora i slikanja sa Jaramazom, Mateja je prepun utisaka otišao kući, uz obećanje da će dati sve od sebe, prvo u školi a potom i na terenu, da jednoga dana zaigra u dresu Mega Leksa.

U pauzama u toku utakmice u publiku su iz specijalne sportske puške ispucavane majice kompanije Roda a za gledaoce su bili pripremljeni i proizvodi iz slanog i slatkog asortimana iz Rode. 

_ap_5573
U poluvremenu utakmice su se tri gledaoca koja su uhvatila šarene majice takmičila u šutiranju trojki za poklon pakete kompanije Roda.

_ap_5585

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov