MEGA EXPERIENCE I MEGA POBEDA

Projekat Mega Experience, u okviru kog su gosti kluba na utakmici mladi i talentovani Mitrovčani, se nastavio i na utakmici drugog kola Lige šampiona protiv Cibone. Ovoga puta su meč sa specijalnog mesta u bojama Mega Leksa pratili učenici 7. razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Čalme, Vanja Stanivuković i Boško Janković.

Vanja je pored odličnog uspeha u školi, osvajač brojnih nagrada na školskim takmičenjima, između ostalog je osvojila 2. mesto na okružnom takmičenju iz srpskog jezika a takođe je učestvovala i na Republičkoj olimpijadi iz srpskog jezika. Boško takođe ima odličan uspeh u školi a ove godine je osvojio 1. mesto na Republičkom takmičenju iz istorije.

mega_cibona_25102016_0021

Pored poklon paketa koje su dobili od Mega Leksa, Vanja i Boško su se na kraju meča za uspomenu slikali sa kapitenom Mege, Radetom Zagorcem.

U pauzi između četvrtina u publiku su ispucavane majice kompanije Roda iz specijalnih sportskih pušaka a troje najsrećnijih gledalaca su se na poluvremenu utakmice takmičili u šutiranju trojki sa pola terena za vredan poklon kompanije Roda – plazma TV. Posle šuta za tri poena drugog takmičara, činilo se da lopta ulazi u koš ali se ipak izmigoljila. Na kraju su svi takmičari dobili ipak utešne nagrade, majice kompanije Roda.

img_0576

Foto: Ivica Veselinov/Mega Leks/RODA