U SUBOTU POSLEDNJA PROVERA MEGE PRED POČETAK SEZONE

Košarkaši Mega Leksa odigraće u subotu od 18 časova poslednji kontrolni meč pred početak sezone a protivnik će biti bugarska ekipa Lukoil. Meč će se odigrati u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici a ulaz na meč će biti slobodan.

Izabranici Dejana Milojevića će pokušati da sa pobedom okončaju pripremni period u kome su do sada odigrali 11 mečeva uz 6 pobeda i 5 poraza.

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac je pozvao publiku u Sremskoj Mitrovici da podrži ekipu pred start sezone:

„Meč protiv Lukoila je poslednja provera pred početak sezone u ABA ligi i potrudićemo se da sa dobrom igrom i pobedom dočekamo prvog protivnika u ABA ligi, Union Olimpiju. Ponovo imamo izuzetno mladu i talentovanu ekipu a verujem da ćemo uspeti da pokažemo i kvalitet na terenu. Pozivam publiku u Sremskoj Mitrovici, kao što je to činila i prethodne dve godine, da nas u subotu podrži u što većem broju i da u dobrom raspoloženju dočekamo izazove koji nas sve zajedno očekuju“,

izjavio je kapiten Mege.

mega_bud_190320160044

Mega Leks će se u narednoj sezoni učestvovati u četiri takmičenja, Košarkaškoj Ligi šampiona, ABA ligi, Super ligi Srbije i Kupu Radivoja Koraća. U prodaju su puštene sezonske ulaznice za utakmice u Sremskoj Mitrovici po ceni od 5000 dinara za tribine i 12000 dinara za VIP mesta. Ulaznice se mogu kupiti svakog dana od 8 do 15 časova u službenim prostorijama PSC Pinki.

Utakmica protiv Lukoil Akademika počinje u subotu od 18 časova a ulaz na meč je slobodan. Mega Leks u sledeći četvrtak 29. septembra od 21 čas započinje novu sezonu u ABA ligi utakmicom protiv Union Olimpije u Sremskoj Mitrovici.

Foto: Ivica Veselinov/Mega Leks