IVANOVIĆ: „VERUJEM U ZNATNO BOLJI MEČ MEGE“

Košarkaši Mega Leksa se u nedelju 29. maja od 20 časova sastaju sa Crvenom zvezdom Telekom u okviru drugog meča polufinala plej-ofa koje se igra na dva dobijena meča. Crvena zvezda je dobila prvu utakmicu u Beogradu a Mega će pokušati u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici da izbori majstoricu.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević ističe da ekipa mora da veruje u pobedu:

„Prvu utakmicu protiv Zvezde moramo što pre da zaboravimo jer je sledeća već sutra. Pokušaćemo da vratimo seriju u Beograd. Moramo da imamo daleko više vere da možemo da pobedimo Zvezdu nego što je to bilo u prvom meču“,

izjavio je trener Mege.

mega_bud_190320160041

Mega Leks i Crvena zvezda Telekom su se ove sezone sastali 6 puta u zvaničnim mečevima u kojima je Mega još uvek bez trijumfa. U poslednjem susretu ove dve ekipe u petak, Crvena zvezda je slavila sa 77:66.

Plejmejker Mege Nikola Ivanović očekuje daleko bolje izdanje Mege:

„Prvi meč nismo odigrali na nivou kakav je trebao da bude i kakav se od nas očekuje. Siguran sam da naša ekipa može da pokaže protiv Zvezde znatno više. Imamo malo vremena da se spremimo ali verujem da ćemo sutra odigrati daleko bolji meč. Na našem terenu moramo da odigramo daleko ponosnije i konkretnije u oba pravca i verujem da će to biti znatno bolje u nedelju nego što je bilo u petak“,

istakao je plejmejker Mege.

Za gledaoce u hali PSC Pinki je pripremljeno više iznenađenja. Na tribinama će biti raspoređeno 500 navijačkih udaraljki koje je obezbedio Leks Group, generalni sponzor Mega Leksa. Pored toga, predviđene su i dve nagradne. Gledaoci koji uhvate ispucane majice iz sportske puške će se takmičiti u košarkaškim veštinama za poklon Leks Group-a. Pored toga, predviđeno je takmičenje u šutiranju sa pozicija iznenađenja za Roda nagradne pakete.

Karte za ovaj meč su puštene u prodaju po ceni od 400 dinara za tribine i 1.000 dinara za VIP mesta.

Foto: Ivica Veselinov/Mega Leks