MILOJEVIĆ: „DAĆEMO SVE OD SEBE DA SE PONOVO SRETNEMO U FINALU“

Porazom od Partizana u pretposlednjem kolu Super lige Srbije Mega Leks je ostao bez šansi da osvoji prvo mesto pred plej-of. Povrede su ponovo u značajnoj meri ponovo poremetile mladi tim Mege pošto su krajem prvog poluvremena parket napustili Ivanović i Luvavu kojise posle nisu vraćali u igru. Trener Mega Leksa Dejan Milojević je posle meča istakao:

„Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Jednostavno su oba puta bili bolji i zasluženo su došli do trijumfa. Trenutno se nalaze u boljoj formi od nas. Imamo puno problema, na ovoj utakmici su nam se povredila dva igrača, Luvavu i Ivanović. Kuburimo suviše sa povredama, ne možemo kvalitetno da treniramo i to se odrazilo na igru. Pokušaćemo koliko god možemo da podignemo formu za duele sa Crvenom zvezdom. Ne znamo u ovom trenutku o kakvom stepenu povreda se radi i da li će njih dvojica  biti u stanju da igraju. To su dvojica igrača iz prve petorke, ali tokom cele sezone smo se dobro nosili sa problemima sa povredama i ne vidim zašto to ne bismo uradili i sada. Partizanu želim sve najbolje, a mi ćemo dati sve od sebe da se sa njima sretnemo ponovo u finalu“,

konstatovao je Milojević.

Snažni centar Nikola Janković takođe je čestitao Partizanu na pobedi i osvajanju prvog mesta u grupi i potom dodao:

„Imali su veću energiju od nas, pogotovo u prvom poluvremenu kada smo im dozvolili dosta kontranapada čime su stekli samopouzdanje. Probali smo da se vratimo u drugom poluvremenu, ali Partizan je ozbiljna ekipa i to nam nisu dozvolili kao što se već dešavalo ove sezone na njihovom terenu. Nama ostaje da završimo ligaški deo kako treba i da se spremimo za plej-of“.

Foto: Ivica Veselinov/Mega Leks