IVANOVIĆ: „NE PRESTAJEMO SA IZNENAĐENJIMA“

Još jednu senzacionalnu pobedu ove sezone košarkaškoj javnosti u regionu priredio je Mega Leks. Ubedljivo najmlađi tim ABA lige iako desetkovan povredama, savladao je lidera ligaškog dela regionalnog takmičenja i tako došao na korak od plasmana u finale plej-ofa.

Utiske posle veličanstvenog trijumfa preneo je plejmejker Nikola Ivanović:

Došli smo u Podgoricu kao totalni autsajderi. Budućnost je bila apsolutni favorit u ovom meču. Ali, mi jednostavno ne prestajemo sa iznenađenjima. Posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća ovo je još jedna velika pobeda. Sad imamo pet dana da analiziramo ovaj meč i da probamo da odigramo još kvalitetnije u Sremskoj Mitrovici. Posle ovako dobro odigrane utakmice mislim da s pravom možemo da se nadamo finalu plej-ofa – rekao je Ivanović.

Bivši prvotimac Budućnosti pružio je izvanrednu partiju sa 11 poena i čak 12 asistencija. Na ovu novinarsku konstataciju Ivanović je rekao:

Drago mi je što sam uz ovako veliku minutažu, u ogromnom delu meča uspeo da kontrolišem dešavanja na terenu i da kontrolišem igru moje ekipe u napadu. Zadovoljan sam svojom igrom iako procenat šuta nije bio baš zadovoljavajući, ali generalno gledano bilo je dosta dobro.

Upitan da prokomentariše sudijsku odluku u finišu utakmice, kada su posle faula nad Omarom Kukom dosuđena tri slobodna bacanja, odgovor je na sebe preuzeo trener Mega Leksa Dejan Milojević:

Ne komentarišemo suđenje – kratko je poručio Milojević.

Foto: Budućnost VOLI/ABA liga