MILOJEVIĆ: „UZ PRAVI PRISTUP DO POBEDE“

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća od 18. do 21. februara održaće se u Nišu. Ekipa Mega Leksa će na otvaranju završnice najmasovnijeg domaćeg takmičenja u četvrtak od 17 sati igrati protiv domaćina turnira, ekipe Konstantina.

Poslednje dve godine izabranici Dejana Milojevića su igrali u  finalu, a oba puta im je pehar Žućkove levice izmakao u duelima sa Crvenom zvezdom u neizvesnim završnicama na jednu loptu:

„Apsolutno nisam i ne mogu biti nezadovoljan učešćima ekipe na posledja dva Kupa. Jer, dovesti ekipu Crvene zvezde koja je u svemu za tri koplja iznad nas da do poslednjeg momenta strahuje za trofej je velika stvar“,

evocirao je uspomene Milojević i potom analizirao prvog rivala:

„Konstantin igra dobro na svom terenu. Domaćini su i sigurno iz prikrajka gledaju da ostvare svoje ambicije i da nas pobede. Mi smo sigurno kvalitetniji tim u toj utakmici i ako budemo imali pravi pristup, teško da možemo da izgubimo“.

Strateg najmlađeg tima regionalnog takmičenja istakao je da očekuje sjajan ambijent u dvorani Čair:

„Niš je uvek bio baš dobar domaćin. Prošle godine bilo je dosta publike. U finalu je bila puna hala, u polufinalu takođe. Nadam se da će i ove godine biti veliki broj ljubitelja košarke, jer mi sve ovo i radimo zbog navijača“,

zaključio je Milojević.