RODA DARIVALA GLEDAOCE, MITROVICA POZDRAVILA JUNIORE

Mega Leks je ponovo priredio zanimljiv program za sve posetioce u dvorani PSC Pinki. U saradnji sa kompanijom RODA organizovano je takmičenje u šutiranju sa pola terena. Predviđena nagrada je bila televizor, ali pošto niko od trojice takmičara nije pogodio koš sa centra, učesnici su se borili za utešnu nagradu – mobilni telefon. Najprecizniji sa linije penala bio je Bojan, koji je zahvaljujući kompaniji RODA i KK Mega Leks kući otišao sa novim mobilnim telefonom.

Takođe, u pauzi između prve i druge četvrtine duela sa Tajfunom, publika u Sremskoj Mitrovici imala je prilike da pozdravi Megine juniore koji su trijumfovali na nedavno završenom kvalifikacionom turniru Evrolige u Rimu. Na taj način juniori Mege su obezbedili plasman na Fajnal-ejt juniorske Evrolige u Berlinu.

mega_tajfun_17012016_0011

Čim je kapiten Megine selekcije do 18 godina Novak Musić sa peharom u ruci zakoračio na parket dvorane Pinki, sa tribina se začuo gromoglasan aplauz. Najbolja nagrada za sjajan uspeh i dodatni podstrek za finalni turnir Evrolige koji je na programu u maju.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov