MILOJEVIĆ: “VELIKI KORAK KA PLEJ-OFU”

Mega Leks je odigrao još jednu izuzetnu uzbudljivu utakmicu, a mladi tim Dejana Milojevića ovog puta izašao je kao pobednik. Mega je trojkom Danila Nikolića samo dve sekunde pre kraja savladala MZT u Skoplju i tako napravila veoma važan korak ka plasmanu u plej-of. Ovaj trijumf još više dobija na značaju ako se zna da je Mega u ovoj utakmici bila oslabljena neigranjem Nikole Jankovića, Aleksandra Aranitovića i već duže vreme odsutnog Radeta Zagorca.

Junak pobede u Makedoniji Danilo Nikolić posle meča je konstatovao:

“Važna pobeda za samopouzdanje ekipe i borbu za plej-of. Igrali smo agresivnu odbranu, šut nas nije služio, ali smo na kraju došli do zaslužene pobede. Čestitao bih saigračima na požrtvovanoj igri i pokazanom karakteru”.

YouTube / ABA liga j.t.d. – via Iframely

Trener najmlađeg tima u regionalnom takmičenju nije krio zadovoljstvo:

“Znali smo da nas očekuje izuzetno teška utakmica pošto je MZT podigao kvalitet igre i formu. Na kraju su naša odbrana i hrabrost doneli pobedu. U meču gde smo u prvom poluvremenu bili bez pogođene trojke i gde smo prvi šut van linije 6,75 pogodili na kraju treće četvrtine, sav naš trud se ipak isplatio. Ovo je velika pobeda za nas imajući u vidu sve probleme sa povredama koje smo imali tokom nedelje. Ovim trijumfom smo napravili veliki iskorak ka plej-ofu“.