VELIKO PRIZNANJE ZA RADETA ZAGORCA

Iako je već skoro mesec dana van parketa zbog slomljene ruke, Rade Zagorac je imao više razloga za zadovoljstvo i ponos u prethodnim danima. Pored odličnih rezultata Mega Leksa i deobe druge pozicije na tabeli ABA lige, Zagorac je pored sreće zbog uspeha saigrača, bio gost dva veoma lepa događaja.

Časopis Men’s Health je u prelepom ambijentu restorana “Sakura” organizovao manifestaciju “Liga izuzetnih džentlmena” na kojoj su dodeljene nagrade istaknutim pojedincima iz različitih oblasti a nagradu sportistu godine je primio Rade Zagorac.

Pored navedenog događaja, Zagorac je posetio „Beogradski sajam knjiga“ gde je bio gost štanda lista “Sport”. U druženju sa učenicima OŠ “Isidora Sekulić” koju je pohađao i bivši igrač Mega Leksa Nemanja Dangubić. Zagorac je vreme na štandu proveo u fotografisanju, potpisivanju autograma i zanimljivom razgovoru sa učenicima.

Sledeće mesto koje će Rade Zagorac posetiti je hala PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici gde će večeras od 21 sat bodriti svoje saigrače pored terena na meču protiv Sutjeske u borbi za petu pobedu u nizu u ABA ligi.

Foto: Men’s Health/Promo