MEGA DAN U SREMSKOJ MITROVICI!

Mega Leks u utorak 22. septembra organizuje promociju tima za sezonu 2015/2016. Biće to ubedljivo najmlađa ekipa ABA lige naredne takmičarske godine, sa prosekom od svega 20,2 godine. U Sremskoj Mitrovici biće upriličen bogat program čiji će centralni događaj biti prijateljska utakmica protiv turskog šampiona – Pinar Karšijake.

Drugu godinu zaredom Mega Leks će kao domaćin svoje utakmice igrati u Sremskoj Mitrovici. Ekipa trenera Dejana Milojevića u gradu na Savi uživa veliko gostoprimstvo i podršku. Iz tog razloga prvi deo programa biće organizovan na centralnom gradskom trgu sa početkom od 11 časova i 30 minuta gde će specijalno za tu priliku biti instaliran improvizovani košarkaški teren. Uz veliki broj balona u sada već prepoznatljivim bojama Mega Leksa i pirotehniku biće predstavljeni košarkaši i članovi stručnog štaba, a sve to biće upotpunjeno nastupima di-džeja, dečijeg hora, čirlidersicama i nezaobilaznom maskotom – Pinkijem. Pripremljen je vrlo zanimljiv i atraktivan program, kao i razni pokloni za one koji se tog dana budu družili sa prvotimcima i članovima stručnog štaba Mega Leksa.

Meč protiv Karšijake na programu je od 20 časova. Ulaz u Sportsku dvoranu Pinki je besplatan, što će biti još jedan poklon za navijače, a obezbeđen je i direktan prenos na televiziji Sport klub. Ova utakmica biće ujedno i generalna proba za izabranike Dejana Milojevića pred početak ABA lige. Duel protiv tima iz Izmira imaće i svoj svečani deo pošto će tom prilikom biti povučen iz upotrebe dres sa brojem 15  Nikole Jokića koji je ovog leta postao prvi igrač koji je direktno iz Mege otišao u NBA ligu. Tim povodom, iz Denvera, Nikola Jokić će se obratiti video porukom. Pre Jokića, ova čast ukazana je Vasiliju Miciću i Novici Veličkoviću.

Dođite na praznik košarke. Mega Leks vas zove!