PORAZ MEGA LEKSA U ZADRU!

Košarkaši Mega Leksa poraženi su na gostovanju u Zadru. Nakon vrlo neizvesnog finiša, meč je završen rezultatom  74:73 (21:17, 13:15, 23:27, 17:14).

Mega je bila na korak od trijumfa, ali 40 sekundi pre kraja Kešelj je položio za vođstvo od 73:72, da bi Kraljević posle promašaja iz teške pozicije došao do ofanzivnog skoka i zatim poentirao uz faul Jokića.

Najbolji u pobedničkom timu bili su Ivanov sa 18 i Sobin sa 17 (15 skokova), dok su u poraženim redovima bolji od ostalih bili Miljenović sa 15, Musli sa 14 i Kešelj sa 13 poena.

Dejan Milojević, trener Mega Leksa:

 

„Pre svega čestitao bih ekipi Zadra na pobedi. Ne znam koji nam je već put ove sezone da nam se ovo događa, da gubimo u završnici na koš-dva, imam osećaj bezbroj. Ali, to je danak neiskustva moje mlade ekipe, koja treba da izvuče najbolje iz ovakvih poraza.“

 

Nenad Miljenović, igrač Mega Leksa:

 

„Čestitam ekipi Zadra na zasluženoj pobedi, ali mislim da ne bi bilo nezasluženo da smo i mi slavili večeras. Mlada smo ekipa, učimo na ovakvim porazima i trebamo podići glave i okrenuti se sledećim kolima, i verujem da će i nas stići sreća u ovakvim završnicama“