JEDINSTVENA KADETSKA LIGA SRBIJE, XV KOLO

KK Mega Vizura – KK Actavis Academy 72:64 (21:15, 23:18, 7:20, 21:11)

MVP: Grušanović Mladen, KK Mega Vizura.

Mega Vizura: Mladenović 3, Vićentić 21, Đorđević, Kalpačina, Musić, Grušanović 27, Nakić-Vojinović 4, Vojinović, Šljivančanin 12, Obradović, Janketić 5.

Actavis Academy: Rakić 16, Dimitrijević 29, Ivanović, Armus 9, Biuk, Pejković, Čukalović, Dejanović, Petrović, Jović 10, Todorović, Đorđević.

Dejan Parežanin, trener:

“Čestitam ekipi Leskovca na fer i korektnoj utakmici, a mojim momcima na zasluženoj pobedi. Videli smo dva lica naše ekipe u ovoj utakmici. Odgovorna odbrana u svim fazama. U trećoj deonici smo stali sa igrom 1 na 1 i nismo uspeli da iskontrollišemo njihovog igrača (Dimitrijevića). To nam je zadavalo dosta problema, pa smo  ušli u seriju grešaka. Tada je ekipa Leskovca uspela da preokrene rezultat u svoju korist. Međutim, u završnici smo smogli snage, postigli neke bitne poene i rešili utakmicu u našu korist.

Mladen Grušanović:

“ Jedna tvrda utakmica protiv dobrog protivnika. Znali smo da moramo biti maksimalno koncetrisani i agresivni da bi pobedili. Na kraju, uz malo sreće došli smo do bitne pobede. Čestitam ekipi Actavisa na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće u nastavku takmičenja.”