JEDINSTVENA JUNIORSKA LIGA SRBIJE, XVII KOLO

KK Mega Vizura – KK Vojvodina Srbijagas 101:79 (30:15, 20:19, 30:22, 21:23)

Mega Vizura: Grušanović 8, Bjelobaba 9, Bogdanović 7, Popović 29, Đoković 12, Jakovljević, Stanojević 7, Musić 6 Matić 9, Koračin 4, Janketić 10, Šljivančanin.

Vojvodina Srbijagas: Vuksanović 19, Cvetković, Karanović 7, Janković 6, Srndović 11, Rović 6, Sakotić , Mravik 16, Velemir 5, Radenović 2, Atanasov 7.

Dejan Parežanin, trener:

“Čestitam ekipi Vojvodine na fer i korektnoj utakmici. Naravno, i mojim momcima na zasluženoj pobedi i  zalaganju. Raduje me da smo imali prostora da svi igrači ostvare kakvu takvu minutažu, pa je svako imao priliku da se pokaže. Ne zbog toga što je Vojvodina nekvalitetan tim, nego zato što smo ozbiljno ušli u meč. Nisam zadovoljan kako su svi odigrali, ali ovakve utakmice i koriste da vidimo gde su greške i kako najbolje da ih ispravimo. Čestitam još jednom mojim momcima na pobedi.”

Matija Popović:

“ Dobro smo otvorili meč i stekli prednost. Tokom meča u igru su ušli i mlađi igrači, koji su iskoristili svoju šansu. Čestitam svojim saigračima na pobedi, Vojvodini na fer i korektnoj igri. Mi nastavljamo da vredno treniramo i nadam se novim pobedama.”