ABA LIGA: JARAMAZ – ZAISTA JE DIVAN OSEĆAJ POBEDITI ŠAMPIONA PRED PUNOM HALOM!

Druga pobeda Mega Vizure na domaćem terenu! Utakmica između Mega Vizure i Cibone završena je rezultatom 78:74, po četvrtinama 19:27, 17:16, 22:14 i 20:17.

Ne tako dobar start utakmice i velika prednost gostujućeg tima nisu obećavali pozitivan ishod meča. Međutim, fenomenalna odbrana Jaramaza, poeni raspoloženog Jokića i odlične asistencije Miljenovića uspele su da preokrenu rezultat u Meginu korist.

U timu domaćina najviše poena  postigli su: Jokić 19,Miljenović 15 i Bojić 12, dok su u timu iz Zagreba najbolji bili Siriščević sa 19, Blassingame i Lalić sa po 15 poena.

U obraćanju novinarima trener Milojević rekao je:

„ Ova pobeda je zaista veliki uspeh. Sa ovoliko novih igrača, posle onako loše igre u Sofiji pobediti aktuelnog šampiona je zaista uspeh. Ne volim da ističem nijednog igrača, ali Jaramaz je zaista večeras odigrao sjajnu odbranu i uspeo da pogura ceo tim.

Nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvom igrom i pružiti još ovakvih partija.“

Ognjen Jaramaz:

„ Presrećan sam što smo večeras pobedili. Zahvalio bih se publici, zaista je divan osećaj igrati pred punom halom. Čestitam mojim saigračima i nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvom igrom“.

Kompletnu statistiku možete pogledati ovde.