MEGA MIS GOSTUJE U ZADRU, BARAĆ: „DA NAĐEMO REŠENJE ZA NJIHOVU FIZIČKU IGRU I DA PARIRAMO U SKOKU“

Košarkaši Mega MIS-a u 19. kolu ABA lige gostuju ekipi Zadra. Susret je zakazan za utorak, 6. februar, od 19.00 u dvorani Krešimir Ćosić, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Zadar sa učinkom 10-8 ima pobedu više od Mege (9-9), a Marko Barać ističe da je pred njegovim timom težak zadatak:

Izuzetno teško gostovanje u Zadru, kao i uvek. Domaći su ekipa koja jako dugo igra zajedno i čija uigranost je na visokom nivou. Moramo da nađemo rešenje za njihovu fizičku igru i da pariramo u skoku, gde je Zadar dominantan. Biće nam potrebno puno energije i vrhunski fokus na zadatke kako bismo došli u poziciju da pobedimo,

rekao je Barać.

U prvom delu sezone, Mega je bila bolja od Zadra 91:81 kod kuće. Andrija Jelavić ipak očekuje drugačiji meč na gostovanju:

Zadar je jedna jako čvrsta i fizikalna ekipa koja vrlo dobro igra, a pogotovo na domaćem terenu. Očekuje nas jedna jako teška utakmica kojoj moramo ozbiljno pristupiti od prvog minuta ukoliko očekujemo pozitivan rezultat,

dodao je Jelavić.

Predstojeći okršaj biće 22. između ovih timova u regionalnoj ligi, a Mega je dosad bila uspešnija sa 13 pobeda. U Zadru je gostovala 10 puta i ima polovičan 5-5 bilans.

Foto: Mega MIS