MEGA MIS U DECEMBRU U SPECIJALNIM DRESOVIMA POVODOM 25 GODINA KLUBA

Košarkaški klub Mega MIS ovog decembra obeležava vredan jubilej – 25 godina postojanja. Četvrt veka od osnivanja kluba, koji je iznedrio najviše draftovanih igrača u NBA u istoriji među svim timovima van američkog kontinenta, biće obeleženo na specijalan, ali i simboličan način.
 
 
Osim po meteorskom usponu Nikole Jokića i fantastičnom radu sa mladim igračima, Mega je širom sveta prepoznatljiva i po najoriginalnijim dresova o kojima se pisalo, pričalo i izveštavalo širom svetskih meridijana. Upravo zato će specijalno dizajnirani rođendanski dresovi Mege biti u fokusu tokom decembra. 
 
Ekipa trenera Marka Baraća će mečeve protiv SC Derbija, Crvene zvezde, Splita, Igokee i Cedevita Olimpije igrati u pink-srebrnim dresovima, posebno kreiranim za jubilej 25 godina postojanja kluba.
 
 
Mega je i ranijih godina tokom novogodišnjih i božićnih praznika po ugledu na najpopularnije svetske klubove imala dresove posebnog dizajna i drugačijih boja, a ovoga puta, shodno prigodbi, sve će biti na još većem nivou. 
 
Prvi meč u novim, specijalnim dresovima Mega će igrati u ponedeljak, 4. decembra protiv SC Derbija u Podgorici.
 
Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov