MEGA MIS DOČEKUJE PARTIZAN, BARAĆ: „SJAJNA PRILIKA ZA NAŠE MLADE IGRAČE DA SE TAKMIČE PROTIV NAJBOLJIH“

Posle pobede na gostovanju u Železniku, košarkaši Mega MIS-a će u okviru 4. kola ABA lige dočekati ekipu Partizan Mozzart Bet-a. Utakmica je zakazana za ponedeljak 23. oktobar 20:00 u Hali sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu.

Trener Marko Barać ističe da njegovi izabranici moraju da odigraju sa velikom energijom protiv branioca regionalnog trona:

Očekuje nas utakmica sa aktuelnim šampionom i to je sjajna prilika za naše mlade igrače da se takmiče protiv najboljih. Svakako da je Partizan favorit, ali sam siguran da će moji igrači prihvatiti izazov. Neophodno je da igramo sa velikom energijom i da imamo dovoljno koncentracije da se adaptiramo na dešavanja na terenu,

rekao je Barać.

Prvotimac Mega MIS-a Andrija Jelavić je spreman za veliki izazov:

Nakon pobede protiv FMP-a probili smo led i sad nas čeka jedna čvrsta i fizička utakmica protiv najjačeg mogućeg protivnika. Radili smo i pripremali smo se čitavu nedelju za njih i optimistični smo da to i pokažemo u ponedeljak,

dodao je Jelavić.

Ulaznice za utakmicu između Mega MIS-a i Partizana su puštene u prodaju u petak 20. oktobra u svim poslovnicama Tickets.rs kao i online putem istog veb-sajta, a moći će da se kupe i na dan susreta od 18:00 na biletarnici Hale sportova Ranko Žeravica. U prodaju će biti puštene ulaznice samo za gornji nivo tribina po ceni od 2.000,00 dinara.

Foto: Mega MIS