SUPERBET PODRŽAVA MLADE TALENTE KOŠARKAŠKOG KLUBA MEGA MIS

Superbet, nova platforma za klađenje i igre na sreću u Srbiji, od danas je ekskluzivni beting partner etabliranog košarkaškog kluba Mega MIS iz Beograda, iskazujući na taj način podršku ovom čuvenom “malom klubu velikih pobeda”.

KK Mega MIS, mesto gde se legende rađaju, od samog osnivanja 1998. godine, pozicionirao se na srpskoj košarkaškoj sceni kao mesto koje afirmiše sportski duh i mlade, talentovane igrače. Izuzetan rad sa nadolazećim generacijama dao je i izuzetne rezultate, pa je klub nizao uspeh za uspehom.

Ipak, ono što KK Mega MIS čini stvarno mega posebnim i nenadmašivim je broj NBA igrača izabranih na draftu. Naime, sa 15 izabranih igrača Mega je oborila rekord i postala klub sa najviše draftovanih igrača izvan teritorije SAD-a. Iz redova Mega kluba ponikla su dva MVP-a, aktuelni NBA šampion Nikola Jokić i Vasilije Micić, osvajač dve evroligaške titule, a Megin dres su ponosno nosili i brojni NBA igrači kao što su Ivica Zubac, Nikola Jović, Vlatko Čančar, Filip Petrušev, Boban Marjanović, Gora Bitadze i drugi.

Superbet je globalna kompanija koja neguje lokalne vrednosti, promoviše i podržava trijumf sporta u svakom smislu te reči, kao i mlade, talentovane igrače. Bivajući aktivna na četiri tržišta, a od 2023. godine i u Srbiji, kompanija čvrsto veruje u moć sporta da inspiriše i ujedini, i u tom smislu je angažovana kroz sponzorstvo košarkaškog kluba Mega MIS!

Foto: Mega MIS/Superbet