KK MEGA MIS NASTAVLJA SARADNJU SA MEDICAL INNOVATION SOLUTIONS!

Košarkaški klub Mega MIS nastavlja saradnju sa Medical Innovation Solutions!

Po uspostavljanju veoma uspešne saradnje koja je započeta u leto 2022. godine kada je kompanija Medical Innovation Solutions postala generalni sponzor KK Mega MIS, sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je potpisan ugovor o nastavku saradnje i u naredne dve sezone 2023/2024 i 2024/2025, tako da će se Mega i u sledeće dve godine takmičiti pod imenom KK Mega MIS.

Kompanija Medical Innovation Solutions d.o.o. od svog osnivanja raste i profiliše se u regionalnog provajdera najmodernijih rešenja u oblasti robotske hirurgije i digitalne medicine, sa ciljem da ih učini dostupnim  velikom broju ljudi i doprinese zdravlju nacije. Duboko posvećeni ličnom razvoju zaposlenih, posebno su ponosni na njihov tim profesionalaca koji svojim znanjem i entuzijazmom čine stvarni uspeh kompanije MIS.

KK Mega MIS koji od svog osnivanja 1998. godine gradi put u kome mladi i talentovani košarkaši stasavaju u reprezentativce i NBA igrače, među kojima su i Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nikola Jović, Filip Petrušev, Marko Simonović, Ivica Zubac…. KK Mega MIS sa 15 igrača izabranih na NBA draftu je svetski rekorder među klubovima van prostora SAD po ukupnom broju draftovanih igrača, a verujemo da će se taj broj uvećati i na predstojećem NBA draftu.

Uz podršku kompanije Medical Innovation Solutions, KK Mega MIS je u još uvek nezavršenoj sezoni postigao sjajne uspehe. Seniorski tim je ostvario plasman u četvrtfinale plej-ofa ABA lige i finale Kupa Radivoj Korać dok se sa uspehom trenutno takmiči u Superligi Srbije. Juniorski tim je osvojio U19 ABA ligu i prvenstvo Srbije, a ostvaren je i plasman na F8 turnir Juniorske Evrolige gde su sa dve pobede i jednim porazom bili nadomak plasmana u finale. Kadeti Mega MIS-a su takođe bili prvaci Srbije dok su pioniri osvojili Mini-kup.

Inovativnost kao zajednički lajt motiv naša dva tima, biće nam i nadalje  najveća inspiracija na putu doprinosa zdravlju ljudi, gajenju pravih životnih vrednosti, jačanju timskog duha i podsticaju da stvorimo lepše i srećnije mesto za život.

Na putu pobednika – KK Mega MIS i Medical Innovation Solutions!

Foto: KK Mega MIS