MEGA MIS SPUŠTA ZAVESU NA LIGAŠKI DEO SEZONE U LJUBLJANI, BARAĆ: „DA POKUŠAMO DA IZNENADIMO“

Košarkaši Mega MIS-a u poslednjem kolu ligaškog dela sezone u ABA ligi gostuju ekipi Cedevite Olimpije u Ljubljani. Susret je na programu u subotu od 17:00, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Ekipa Marka Baraća je obezbedila učešće u plej-ofu, a pobedom u 26. rundi bi samo potvrdila šesto mesto u konačnom poretku i duel protiv ekipe Budućnosti u četvrtfinalu regionalnog prvenstva:

Ekipa Cedevite je sastavljena za sam vrh ABA lige i za Evrokup. Tim sa mnogo talenta, koji ima dominantne centre i vrlo dobre bekove. Zadovoljan sam kako je ekipa trenirala ove nedelje, spremajući se za sve izazove koji su ispred nas. Ne želimo da se osvrćemo na kadrovske probleme, nego da pokušamo da iznenadimo,

rekao je Barać.

Ahmad Rori je svestan da njegovu ekipu čeka još jedan veliki izazov:

U pitanju je veoma iskusan tim skrojen za borbu u Evrokupu i krasi ga odlična igra u ofanzivi. Moraćemo da budemo na visokom nivou na onba kraja terena, kako bi slavili u poslednjem kolu,

istakao je Rori pred gostovanje u glavnom gradu Slovenije.

U prvom delu sezone Cedevita Olimpija je slavila 96:82 i bio je to šesti trijumf Ljubljančana nad Megom, koja je Zmajeve jednom savladala u ABA ligi.

Foto: Mega MIS