LUKA PAUNOVIĆ I BRANISLAV TERZIĆ POTPISALI ZA MEGA MIS

Košarkaški klub Mega MIS je pojačao konkurenciju na spoljnim pozicijama, pošto je potpisao ugovore sa dvojicom bekova – Lukom Paunovićem (20) iz OKK Beograda i Branislavom Terzićem (25) koji dolazi iz Tamiša.

Paunović je prošao sve omladinske selekcije Mege, a prvi profesionalni ugovor sa klubom parafirao je u avgustu 2020. godine. Sa pionirima je 2017. godine bio šampion Srbije (MVP finalnog turnira) i pobednik Mini kupa, a titulu je osvojio i sa kadetima Mege 2018. godine. Sa juniorima je bio drugi na Finalnom turniru juniorske Evrolige u Vitoriji.

Prethodne dve sezone proveo je u OKK Beogradu, s tim što je krajem prošle nastupao za Megu u Superligi Srbije. U tekućoj takmičarskoj godini je kao član Klonfera na 19 nastupa u Košarkaškoj ligi Srbije beležio 8,1 poen u proseku.

Terzić je u Tamiš stigao u avgustu 2021. godine, a prethodno je igrao na koledžu za AIC Yellow Jackets. Visok je 196 centimetara, pokriva poziciju beka i u tekućoj sezoni je na 22 nastupa u KLS prosečno beležio 10,7 poena i sedam skokova.

Dobro došli momci!

Foto: Mega MIS