MEGA MIS PROTIV VOJVODINE NA STARTU KUPA RADIVOJA KORAĆA

Košarkaši Mega MIS-a i ove godine će učestvovati na Kupu Radivoja Koraća, koji se po 13. put održava u niškoj dvorani Čair. Danas je održan žreb za finalni turnir, a Mega je za rivala u četvrtfinalu dobila Vojvodinu. Kostur je takav da će izabranici Marka Baraća u slučaju trijumfa odmeriti snage sa boljim iz duela FMP Meridian – Metalac Valjevo u polufinalu, što znači da se sa glavnim favoritima, Crvenom zvezdom Meridianbet i Partizan Mozzart Betom, ne mogu sresti sve do eventualne borbe za trofej.

Mega je 2016. godine baš u Nišu osvojila Žućkovu levicu, te je lepe uspomene vežu za dvoranu Čair, o čemu je i trener Barać govorio nakon što su izvučeni parovi.

Izuzetno mi je drago jer idemo u grad za koji naš klub vežu veoma lepe uspomene. Mega je osvajala Kup Koraća i sigurno da svaki odlazak tamo vuče određene ambicije. Žreb je takav da izbegavamo u kosturu večite rivale koji kvalitetom odskaču od drugih, međutim, poštujemo svakog protivnika. Svako ko se nađe na kupu ima svoj kvalitet, tako da razmišljamo samo od prvog i od ovog momenta kreće priprema za taj duel,

rekao je Barać.

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća na programu je od 15. do 18. februara, a košarkaši Mega MIS će svoj četvrtfinalni duel protiv Vojvodine odigrati prvog dana takmičenja, od 21:00.

PAROVI ČETVRTFINALA KUPA RADIVOJA KORAĆA

Sreda, 15. februar
18.00: Partizan Mozzart Bet – Spartak
21.00: Mega MIS – Vojvodina

Četvrtak, 16. februar
18.00: Crvena zvezda Meridianbet – Borac Mozzart
21.00: FMP Meridian – Metalac

Foto: KSS