MEGA MIS U SUBOTU DOČEKUJE BORAC MOZZART, BARAĆ: „DA ODGOVORIMO NA NJIHOVU ENERGIJU I POKAŽEMO ČVRSTINU“

Košarkaši Mega MIS-a u devetom kolu ABA lige dočekuju Borac Mozzart. Susret je na programu u subotu od 19.00 u Hali sportova Ranko Žeravica, uz slobodan ulaz. Besplatne ulaznice će moći da se preuzmu na biletarnici Hale sportova u subotu od 18.00 do početka utakmice.

Trener Mega MIS-a Marko Barać je izneo očekivanja pred duel sa timom koji je nedavno napravio promenu na klupi i angažovao iskusnog stručnjaka Dejana Mijatovića:

Očekuje nas veoma zahtevna utakmica u svakom smislu. Pre svega, moramo da napravimo reakciju nakon utakmice u Skoplju koja za nas nije bila dobra. Borac je vrlo iskusna abaligaška ekipa koja je promenila trenera i očekuje novu energiju. Moramo da odgovorimo istom merom i pokažemo čvrstinu protiv njihove napadačke igre,

rekao je Barać.

Mega MIS u subotnji duel ulazi sa učinkom 2-6, dok je tim iz Čačka tek u prošloj rundi upisao prvi trijumf (1-7), ali Matej Rudan napominje da dosadašnji rezultati nisu odraz pravog kvaliteta narednog protivnika:

Radi se o jednom veoma dobrom timu, njihov skor u dosadašnjem delu lige nije realan pokazatelj njihovog kvaliteta tako da ne smemo da se opustimo ni u nijednom trenutku i svakako moramo da odigramo bolje nego u prošlom kolu ako želimo da pobedimo. Takođe, imaju novog trenera, tako da će biti i nekih novih stvari s njihove strane i sigurno će biti motivisani, ali mi moramo dobro da odreagujemo na to,

istakao je Rudan.

Dosad su Mega i Borac delili megdan četiri puta u ABA ligi i oba tima su upisala po dva trijumfa – po jedan kod kuće i na strani.

Foto: Mega MIS