MEGA MIS U PONEDELJAK U ZADRU, BARAĆ: „DOBRO SMO SE SPREMILI I ZNAMO ŠTA NAM JE ČINITI“

Košarkaši Mega MIS-a u trećem kolu ABA lige gostuju ekipi Zadra. Posle dva kola imaju učinak 0-2 i jure prvu pobedu, dok Zadrani imaju 1-1. Susret u dvorani Krešimir Ćosić na programu je u ponedeljak od 18.00, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Šef struke Mege Marko Barać ističe da je cilj jasan.

Ekipa Zadra je izvanredno otvorila sezonu, posebno na domaćem parketu. Radi se o timu koji je vrlo atipičan i fizički besprekorno pripremljen. Mi smo se dobro spremili i znamo šta nam je činiti. Želimo da odigramo dobru utakmicu i zabeležimo pobedu na teškom gostovanju,

rekao je Barać.

Uoči gostovanja u Zadru, ekipu Mege pojačao je Dragan Milosavljević. Iskusni bek je već nastupao za Megu u Superligi u sezoni 2020/21 kada je po prvi put u istoriji kluba ostvaren plasman u finale plej-ofa.

Aleksa Uskoković napominje da je ekipa motivisana da na gostovanju upiše trijumf.

Igramo sa ekipom koja je dobro otvorila sezonu, vezali smo dva poraza i želimo da se vratimo na pobednički put. Da probamo da iskoristimo sve naše prednosti i dobrom igrom zabeležimo pobedu,

kazao je Uskoković.

Mega MIS se sa Zadrom sastajala u 18 navrata u ABA ligi i bila uspešnija sa 11 pobeda. Ima pozitivan učinak kod kuće (6-3), ali i na strani 5-4.

Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov