TIM KOJI DOBIJA NE TREBA MENJATI – MEGA MOZZART I ERSTE BANKA POTPISALI NOVI UGOVOR O SPONZORSTVU

Tim koji dobija ne treba menjati – staro je sportsko pravilo koje je primenjeno i u slučaju Košarkaškog kluba Mega Mozzart i Erste Banke. Posle godinu dana odlične saradnje, Erste Banka, kao renomirana kompanija i košarkaški kolektiv koji je u čitavom svetu prepoznat kao rasadnik najtalentovanijih igrača, na obostrano zadovoljstvo potpisali su novi ugovor o sponzorstvu.

Erste Banci je, rekla bih, sport uvek u prvom planu – među našim zaposlenima imamo učesnike velikih domaćih i regionalnih takmičenja, reprezentativce, osvajače medalja u različitim sportovima na šta smo veoma ponosni. Takođe, našim programom sportskih sponzorstava i donacija, godinama unazad doprinosimo razvoju sporta u manjim i većim sredinama, promociji aktivnog, zdravog stila života i sportskih programa fokusiranih na mlade u skladu sa našom komunikacionom platformom #verujusebe. Zato nam je posebno zadovoljstvo što ćemo se i u ovoj sezoni družiti sa mladim, talentovanim košarkašima Mege pred kojima je verujemo svetla košarkaška budućnost, izjavila je Aleksandra Kosanović Strižak, direktorka marketinga i komunikacija Erste Banke.

Generalni menadžer Mega Mozzarta Goran Ćakić istakao je veliko zadovoljstvo što je nastavljeno partnerstvo sa Erste Bankom, jer je to pokazatelj da osim na košarkaškom terenu Mega ima šta da pruži i na polju marketinga velikim kompanijama:

„Imidž koji godinama gradimo i rezultati koje postižemo prepoznati su od strane uspešnih kompanija i to je ono što nas posebno raduje. Uporedo sa razvojem naših mladih igrača trudimo se da kroz sve ono što Mega predstavlja širimo i naš marektinški potencijal što je neophodno za dalji razvoj kluba čemu težimo. Veoma smo zahvalni Erste Banci na poverenju koje nam je ponovo ukazala i sa naše strane maksimalno ćemo se potrduiti da zadržimo status pouzdanog partnera“, zaključio je Ćakić.

Foto: Mega Mozzart/Erste Banka