PIONIRI MEGE U PETAK POČINJU BORBU ZA TITULU PRVAKA SRBIJE

Pioniri Mege u petak počinju borbu za titulu!

Pioniri KK Banjica Mega u petak 27. maja od 18:45 časova započinju učešće na F8 MK turniru u kategoriji pioniri kada će odigrati meč četvrtfinala protiv Partizana NIS. Završni turnir se igra u Hali Mega Factory u Beogradu, a pored Banjice Mega i Partizana NIS, učestvovati još Sloboda, Sports World, Borac, Vizura. Crvena zvezda mts i Dynamic VIP Pay. 

Ukoliko pobede ekipu Partizana, pioniri Mege će u subotu od 14:30 igrati protiv boljeg iz duela Crvena zvezda mts – Dynamic Pay. Finale je zakazano za nedelju od 14:30 dok je utakmica za 3. mesto istog dana od 12 časova.

Pioniri Mege su ligaški deo Kvalitetne lige završili na 1. mestu sa skorom 21-1, a potom su na polufinalnom turniru zabeležili 3 ubedljive pobede, pa će se na F8 boriti za 2. titulu prvaka Srbije u klupskoj istoriji.

Trener pionira KK Banjica Mega Dejan Pejić će na finalnom turniru moći da računa na sledećih 12 igrača: Luka Ađančić, Nikola Božilović, Marko Kragović, Dušan Odalović, Matija Popović, Ognjen Srzentić, Mihailo Subotić, Ognjen Čolić, Nikola Milosavljević, Aleksej Nikolić, Dušan Vuksanović i Andrej Davidović.

Sve utakmice na F8 turniru će biti uživo prenošene putem Youtube kanala Digital Score.

Srećno momci!

Foto: Mega Mozzart