JUNIORI MEGE OTPUTOVALI U BAR NA POLUFINALNI ABA U19 TURNIR

Juniori KK Mega Mozzart su otputovali u Bar gde će se od 25. do 28. novembra u SC Topolica održati polufinalni ABA U19 turnir na kome će pored izabranika trenera Dragoljuba Avramovića, učestvovati još Borac, Cedevita Olimpija, Cibona, Mornar-Barsko zlato i Spars. Drugi polufinalni turnir sa drugih šest ekipa (Partizan NIS, Igokea, Krka, SC Derby, Split and Zadar) će biti održan u istom terminu u Laktašima, a dve najbolje plasirane ekipe iz obe grupe će se plasirati Fajnal for koji će biti održan sledeće godine.

Juniori Mege su aktuelni šampioni ABA U19 lige, a osvajali su je i u premijernoj sezoni 2018. godine.

Trener juniora Mega Mozzarta, Dragoljub Avramović je u Bar poveo sledećih 12 igrača: Nikola Đurišić, Ahmet Jonović, Aleksa Milenković, Nikola Đapa, Petar Avlijaš, Andred Mušicki, Bogoljub Marković, Sergej Jeremić, Asim Đulović, Luka Bogavac, Danilo Labović i Andrija Grbović.

Trener juniora Mege Dragoljub Avramović je pred početak turnira istakao da se nada da će njegova ekipa igrati dobru košarku i predstaviti klub na najbolji način:

– Daćemo sve od sebe da na ABA U19 turniru igramo dobru košarku i predstavimo naše igrače i rad u klubu na najbolji način. Zahvalio bih se i organizaciji ABA lige koja je u uspela da u vreme pandemije ponovo organizuje jedan od najjačih turnira u Evropi za mlađe kategorije,

izjavio je Avramović.

Raspored utakmica:

Četvrtak, 13:30: Cibona – Mega Mozzart
Petak, 09:00: Borac – Mega Mozzart
Subota, 09:00: Mega Mozzart – Cedevita Olimpija
Subota, 20:30: Mornar-Barsko zlato – Mega Mozzart
Nedelja, 13:00: Mega Mozzart – Spars

Sve utakmice će biti prenošene putem Youtube kanala ABA lige.

Srećno momci!

Foto: Mega Mozzart/Ivica Veselinov