JOVANOVIĆ: „PRISTUPOM SMO IZGUBILI UTAKMICU PRAKTIČNO U PRVOM POLUVREMENU“

Košarkaši Mega Mozzarta su u okviru 8. kola ABA lige izgubili na gostovanju od Igokee sa 79:63 (18:15, 24:17, 16:16, 21:15). Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su na kraju prvog poluvremena dozvolili domaćoj ekipi da se odlepi, da bi potom u drugih 20 minuta jurili zaostatak, ali nisu uspeli da ugroze pobedu domaćeg tima.

Na konferenciji za medije posle utakmice trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da je njegova ekipa praktično izgubila utakmicu u prvom poluvremenu:

– Od početka nismo otvorili utakmicu na način koji smo želeli. Oni su uspostavili kriterijum kontakta, otvorili utakmicu jako dobro sa skokom u napadu koji je ulio samouzdanje njihovoj ekipi i na kraju su imali jako dobre procente šuta spolja i u prvoj i u drugoj četvrtini. Rekao bih da smo utakmicu praktično izgubili u prvom poluvremenu, pre svega svojim pristupom gde nismo bili na nivou kontakta i skoka koji je njima doneo dosta dobrih stvari i na kraju su zasluženo dobili. Čestitao bih ekipi Igokee na pobedu i poželeo im sreće u nastavku prvenstva a nama je da nastavimo da radimo,

izjavio je Jovanović.

Foto: Igokea/Nikola Vuruna