MEGA PRODUŽILA UGOVOR SA CEROVINOM

Mega produžila ugovor sa Cerovinom!

Košarkaški klub Mega Soccerbet nastavlja sa formiranjem tima za sledeću sezonu, a korak u tom smeru je i produžavanje ugovora sa Lukom Cerovinom.

Talentovani bek Mege je u klubu od 2016. godine, a posle potpisivanja novog ugovora sa Megom, istakao je da veruje da će se zajedno radovati novim uspesima i u narednoj sezoni:

– Hvala Megi na ukazanom poverenju, ne samo sada već i za sve prethodne godine koje sam u klubu. Imali smo sjajnu sezonu iza sebe, a ja ću dati sve od sebe na treninzima i na utakmicama da se i u narednoj zajedno radujemo novim uspesima,

izjavio je Cerovina.

Luka Cerovina je rođen 8. aprila 2000. godine u Kragujevcu, visok je 200 centimetara i igra na pozicijama dva i tri. U redove Mege je došao 2016. godine, a u međuvremenu je nastupao za kadetsku i juniorsku selekciju kluba. Sa juniorskim timom je 2017. godine osvojio drugo mesto na F8 turniru juniorske Evrolige u Istanbulu da bi 2018. godine takođe sa juniorima Mege osvojio juniorsku ABA ligu. 

Posle debija za prvi tim u Superligi u sezoni 2017/18, u narednoj sezoni je nastupao na dvojnu licencu za OKK Beograd, a u prethodne dve sezone se ustalio u prvom timu. Ove sezone u ABA ligi je u proseku beležio 4.8 poena i tri skoka, dok je u Superligi u proseku imao 6.1 poen uz najbolju utakmicu u majstorici polufinala kada je protiv Partizana postigao 14 poena uz šut 4/5 za tri poena.

Čestitamo Cero!

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov