MEGA U SUBOTU DOČEKUJE PARTIZAN U BORBI ZA PLASMAN U SVOJE PRVO FINALE SUPERLIGE

U subotu 5. juna. od 20 časova Mega Soccerbet će dočekati Partizan NIS u okviru treće utakmice polufinala plej-ofa Superlige, a utakmica će se zbog poznate situacije sa pandemijom Kovid-19 igrati bez gledalaca u Hali Mega Factory. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića imaju 1-1 posle prve dve utakmice, a majstorica će i definitivno odlučiti prvog učesnika finala plej-ofa.

Trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da njegova ekipa mora da bude koncentrisana i istrajna u odbrambenim zadacima:

– U pripremi prve dve utakmice pomenuo sam praktično iste stvari i mislim da su one napravile prevagu. Pre svega, to je intenzitet u odbrani i u skoku u napadu, posebno u drugoj utakmici gde je to odnelo prevagu na stranu Partizana. Naš osnovni zadatak je da odgovorimo njihovom kontaktu u odbrani i u napadu, da budemo pravovremeni i tačni što se tiče napada, da budemo koncentrisani i istrajni u odbrambenim zadacima i da tu odbranu privedemo kraju uspešnim skokom, pošto je u prethodnoj utakmici taj ofanzivni skok protivnika i presudio,

izjavio je Vladimir Jovanović.

Posle dva odigrana meča rezultat u seriji je 1-1 a eventualnom pobedom u subotu ekipa Mege bi se plasirala u svoje prvo finale prvenstva Srbije u svojoj istoriji.

Kapiten Mege Milenko Tepić ističe da veruje da njegova ekipa zna šta treba da ispravi da bi pobedila:

– Očekuje nas majstorica koja odlučuje o prolasku u finale, što je možda posle svega što smo videli i najrealniji scenario. Dosta se dobro poznajemo, igrali smo dva puta u prethodna tri dana tako da ne verujem da može da bude nekih prevelikih iznenađenja. S obzirom da su ekipe prilično izjednačene i da su obe utakmice bile izuzetno zanimljive, mislim da će ekipa koja se bude bolje oporavila i bolje kontrolisala pritisak biti u blagoj prednosti da prođe dalje. Ja verujem da smo svesni šta trebamo da ispravimo i kako da se ponašamo i igramo da bi na kraju izašli kao pobednici, što nikada nije lako protiv Partizana. Očekujem dobru, tvrdu i fer utakmicu i neka bolji pobedi, a ja se nadam da ćemo to biti mi i da ćemo naše šanse iskoristiti,

izjavio je Tepić.

Utakmica Mega Soccerbet – Partizan NIS se igra u subotu 5. juna od 20 časova u Hali Mega Factory bez prisustva publike, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov